Španski jezik


Španski jezik

 Španski jezik je danas veoma interesantan osobama različitih uzrasta i interesovanja, i sve se više koristi u ekonomskom i kulturnom svetu. Ovaj jezik odiše toplinom i neposrednošću, melodičan je i lako ga je naučiti. Broj ljudi koje uče ovaj jezik se stalno povećava.

 

Španski za decu

 Kurs španskog jezika za decu je osmišljen i prilagodjen da odgovara njihovom uzrastu. Usvajanje jezika se zasniva na konverzaciji i igri, a deca uče i kroz pesme, priče i glumu.

Teme i literatura su pažljivo izabrani da španski jezik približe na zanimljiv i interesantan način.

 

Trajanje kursa

 Kurs španskog jezika za decu obuhvata 70 časova na godišnjem nivou. Jedan čas traje 50 minuta.

 Popust za paralelno učenje dva jezika.

Španski za odrasle

 Kursevi španskog jezika se organizuju za početnike, ali i za naprednije nivoe znanja.

Na ovim kursevima naučićete fraze potrebne za svakodnevni život, posao, putovanja ili zabavu… Učenje jezika će vam proširiti i vidike o specifičnoj hispano kulturi, od sporta, slikarstva, preko arhitekture do muzike i filma. Vrlo brzo ćete dostići samopouzdanje potrebno za izgovor ili konstrukciju složenijih jezičkih struktura.

 Nastava za odrasle je prvenstveno zasnovana na komunikativnom pristupu, ali razvija i ostale jezičke veštine: slušanje, pisanje i čitanje. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz mnoštvo dodatnih audio i video materijala,u cilju što bržeg usvajanja španskog jezika.

 

Trajanje kursa za odrasle

 Kurs za odrasle je organizovan semestralno. Obuhvata od 64-70 časova nastave u grupi. Nastava se održava dva puta nedeljno po dva časa u popodnevnim ili večernjim terminima.

Po potrebi može biti organizovana i individualna nastava španskog jezika. Takva nastava obuhvata 50 časova, i preporučeni tempo je dva-tri puta nedeljno po dva časa.

Nastavu izvodi profesor španskog jezika, školovan u inostranstvu

Prijavite se za kurs ili postavite pitanje:

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaša poruka

Poslednje Vesti

Python je moćan programski jezik koji je jednostavan za učenje…

Pravo vreme da naučite ili osvežite svoj engleski! Javite se…

Sve vesti